Всъщност, може да узнаете много за един човек само от

...
 
Всъщност, може да узнаете много за един човек само от
Коментари Харесай

Кои са типичните черти за характера на жената Риби

 

Всъщност, може да узнаете доста за един човек единствено от неговата зодия. Днес ще си приказваме дамата Риби. Риана, Елизабет Тейлър, Дакота Фанинг са представители на зодия Риби и показват целия искра и хубост на тази зодия. Вижте някои от най-интересните черти от характера на този зодиакален знак.

За Рибите най-важното у един човек не е опаковката, а наличието

Типична линия на зодията е да не обръща внимание на външния тип. Те се влюбват в същността на индивида и не ги интересува без значение по какъв начин наподобява. Винаги опознават по-дълбоко, тъй като са привлечени от личността.

Жената Риби е доста прочувствена

Често сменят настроението си. Преминават през прочувствени несъответствия – в единия миг са щастливи, а в идващия – депресирани. Именно тяхната емоционалност ги кара да обичат толкоз мощно.

Има духовна връзка

Изключително духовна зодия, която желае да има по-дълбока връзка с хората, която я заобикалят. Привърженичка е на медитацията, като посредством нея осмисля своята нематериалност.

Разпознава хората

Жената Риби може да разпознае кои хора са подправени с нея и кои откровени. Има мощен инстинкт, който в множеството пъти се оказва верен. Излизането с подобен вид жена не е елементарно, защото тя разчита езика на тялото и постоянно ще разбере в случай че не си същински към нея.

Грижи се за хората, които обича

Нейната емоционалност ѝ предава възприятие на съпричастност. Представителките на тази зодия постоянно се грижат деликатно за хората, които обичат и в случай че имате подобен човек до себе си сте същински късметлия.

Посвещава живота си на другите

Жената Риби схваща, когато някой към нея страда. И е подготвена на всичко, с цел да направи този човек благополучен. Ако нейните другари или сътрудник са тъжни, това ѝ въздейства до толкоз, че и тя самата стартира да се усеща по същия метод.

Има огромно сърце

Представителите на тази зодия са великодушни. Споделят щастието си и когато видят човек в потребност, не се замислят нито за момент да му оказват помощ.Имат огромно сърце и елементарно простят на хората, които са ги предиздвикали. Смятат, че всеки човек заслужава втори късмет.

Страхува се да остане сама

Жената Риби не открива елементарно любовта. Тя търси дълбока и смислена връзка, не желае краткосрочни връзки, нито мимолетни увлечения. Ето по тази причина е толкоз мъчно да срещне своята обич. Изпитват боязън от самотата.

Харесва честността

Обича откровените, същинските и честните хора. Мрази да бъде лъгана и постоянно схваща, когато някой се опита да я измами. Винаги избира истината, без значение какъв брой мъчителна може да е тя от време на време.

Има добър инстинкт

Друга линия на зодия Риби е добре развития инстинкт. Представителките на тази зодия са свързани със заобикалящата ги среда. Виждат неща към себе си, които останалите не могат да схванат. Имат мощна вътрешен глас и рядко бъркат. Почти невероятно е да скриеш възприятията си пред дамата Риби.

Лесно е да се свържеш с тях

Тази зодия познава доста добре човешката природа. Много елементарно може да разговаряш с тях. Хората се усещат удобно в компанията на дамата Риби и колкото и корав да си ще се отвориш пред нея. Те постоянно споделят верните думи.

Мистериозни са по природа

Рибите разпознават хората, не може да остане нищо прикрито от тях, само че когато става въпрос за тях самите – те са същинска тайнственост. Жената Риби обича да заинтригува и в никакъв случай не се разкрива изцяло. Въпреки че това затруднява мъжете към нея да я опознаят и схванат, по този метод тя е прави още по-привлекателна за тях.

Креативни са

Притежават изобретателен и артистичен темперамент. Разбират неща, които останалите зодии не могат. Работата им постоянно се откроява. Жената Риби има друга позиция, която за другите хора се коства „ ексцентрична “.

Подбират приятелите си

Много малко са хората, пред които могат да се разкрият на 100 %. За нея няма значение броят на приятелите, а тяхната стойност. Няма значение от статута, дамата Риби желае същински хора към себе си.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР